Mats Klingström & Unit

Mats Klingström strålar återigen samman med UNIT – Länsmusiken i Blekinge! Musikerna i UNIT är: Nicklas Höglind – gitarr, Jonas Castell – bas och Kristoffer Johansson – trummor. Mats Klingström har bl a gjort sig käns som en av våra absolut främsta och mest älskade Cohen-tolkare.
UNIT har under 20 år tillsammans samarbetat med en stor del av den svenska jazzeliten och gjort mängder av konserter med bland annat vis- och folkmusiker.
Tillsammans med UNIT har Mats nu spelat in en EP som kommer att släppas under senhösten 2019 och i samband med den gör de en turné i Blekinge i maj. Publiken kommer att få lyssna till Mats tidigare och nya översättningar av Cohen men även andra legendarer som J J Cale, Daniel Lanois och självklart Mats egna texter och musik som står i klass med övriga låtskrivare i repertoaren! Så vill du, i andra delar av landet, arrangera Mats Klingström & Unit så är du varmt välkommen att kontakta oss på info@kimkultur.se