Mats Klingström & Hasse Larsson

Spelningar 2020
Februari  
Fredag 7e – Upplands Väsby G:a Apotektet
                         mer info på www.musikforeningenapoteket.se

Mars
Lördag 21:a  Stockholm – Musikvalvet Baggen
                          mer info: www.musikvalvet.se
                          och facebook.se/kimkultur

Mats Klingström har ett fantastiskt fint  musikprogram med Leonard Cohens musik.  Tillsammans med musikerkollegan och kontrabasisten Hasse Larsson bjuder de på ett riktigt skönt musikaliskt samspel Publiken kommer får lyssna till ett axplock av Mats Klingstöms egna överersättningar av, den store vispoeten, Leonard Cohens stora skatt.  Mats sjunger med stor inlevelse och förvandlar verkligen sångerna till sina egna och väver samman dem med fina presentationer. Mer info

Läs recension av Thirsty Boots blogg här