Press

Roslagens Lucia 2023 – Lions Välgörenhetsgala

Roslagens Lucia 2023   Tack för förtroendet att producera Lions Välgörenhetsgala  och Roslagens Norrtälje kyrka var till bredden fylld av förväntansfulla åskådare när välgörenhetsgala med Roslagens Lucia hölls på måndagskvällen. Artisterna som medverkade på galan var BigAce – Anna Lorin-Nordahl, Christina Wermelin-Elgbro, Ellinor Videfors Anders Jalkéus Route 77 – Emelie Jeremias -cello  Daniel Tilling – … Fortsätt läsa ”Roslagens Lucia 2023 – Lions Välgörenhetsgala”

Roslagens Lucia 2022

Tack för förtroendet att producera Lions Välgörenhetsgala  och Roslagens Lucia 2022 Roslagens Lucia 2022 Norrtälje kyrka var till bredden fylld av förväntansfulla åskådare när välgörenhetsgala med Roslagens Lucia hölls på måndagskvällen. Artisterna som medverkade på galan av Caspar Camitz och Mahroot, Roslagens kulturskola som presenterade Roslagens Lucia med följe, Roslagen Percussion Group, Kulturskolans barn- och … Fortsätt läsa ”Roslagens Lucia 2022”

Producent med artist- och bokningsansvar

En titel som är himla lång, men den kommer rymma mycket jobb och glädje!   I augusti 2022 får jag nya utmaningar, vilket känns otroligt spännande, utvecklande och fantastiskt roligt. Ser många samarbeten framför mig och möjligheter att genom det skapa en livfull scen för Rimbo . För en publik som är nyfiken på kultur, … Fortsätt läsa ”Producent med artist- och bokningsansvar”

Årets Freija 2022

Hedrande, ärofyllt och kul att få utmärkelsen Årets Freija!

Roslagens Lucia 2021

Kulturpris