Artister

I företaget Kim Kultur & Nöje har jag verkat som lokal arrangör i Norrtälje sedan ett antal år tillbaka och tar ett steg till och börjar nu 2016 se på möjligheterna att arbeta som bokare för några utvalda musiker.

Norrtälje Countrybrudar

  Ester Årman-Wallmyr Michaela Stridbeck Ellinor Videfors Likt sångtrion Linda Rondstadt, Dolly Parton och Emmylou Harris vrider även denna trio smärta och förälskelse ur countrygenrens låtar. De framför vackra och stillsamma arrangemang, som i Miranda Lamberts ”Tin Man”, men övergår med kraftfulla röster i Mirandas Something Bad. Ni får höra riktigt bra sångerskor/musiker framföra covers … Fortsätt läsa ”Norrtälje Countrybrudar”

Posted in Artister | Kommentarer inaktiverade för Norrtälje Countrybrudar

Soul Medicine

Sångerskan och musikern Marie Bergman har under flera år samlat hundratals personer i Toning för alla i en av Stockholms största kyrkor, Katarina kyrka på söder.  Marie lyssnade till Sofias dikter och fastnade direkt för de raka, enkla och livskloka reflektionerna.  Livsnära! Marie bjöd in Sofia som gäst till sin toning i Katarina kyrka för … Fortsätt läsa ”Soul Medicine”

Posted in Artister | Kommentarer inaktiverade för Soul Medicine

AFT – Annika Fehling Trio

AFT – Annika Fehling Trio – bjuder på en dynamisk musikupplevelse med mycket musik och rytm. Tillsammans med Christer Jonasson och Robert Wahlström lyfter de Annikas musik och texter till en högre nivå . Boka en spelning och bjud på ett ett härligt musikaliskt möte när AFT uppträder live! Deras första gemensamma platta släpptes 30 … Fortsätt läsa ”AFT – Annika Fehling Trio”

Posted in Artister | Leave a comment

Mats Klingström

Med sin suveräna förmåga att väva samman musiken och lyriken  är han en av Sveriges främsta visberättare! Aktuellt just nu och 2018 är ett Cohen-program,  tillsammans med musikerkollegan och kontrabasisten Hasse Larsson. Det är ett skönt musikaliskt samspel där publiken får lyssna till ett axplock av Mats Klingströms egna översättningar av den store vispoeten Leonard Cohens … Fortsätt läsa ”Mats Klingström”

Posted in Artister | Leave a comment

Samuel Berthod

Var enda ton från denna klarinettist spelas från djupet av hans själ! Det är lätt att förstå den franske klarinettistens stora passion för musiken. Redan som 16 åring imponerade han stort när han gjorde ett soloframträdande med Weber klarinett kvintetten på Perigord Noir Festivalen i Frankrike. Kort därefter deltog han i en tävling som Radio … Fortsätt läsa ”Samuel Berthod”

Posted in Artister | Leave a comment
English….