Artister

I företaget Kim Kultur & Nöje har jag verkat som lokal arrangör i Norrtälje sedan ett antal år tillbaka och tar ett steg till och börjar nu 2016 se på möjligheterna att arbeta som bokare för några utvalda musiker.

AFT – Annika Fehling Trio

AFT – Annika Fehling Trio – är en konstellation av tre musiker: Annika Fehling är  singer-songwriter, producent och kompositör.  Jag tycker hon hanterar sin röst på ett fantastiskt sätt då hon kan sjunga rockigt, starkt, passionerat och samtidigt mjukt och innerligt. Annika har en härlig utstrålning och tillsammans med sina musiker får hon en grym energi på scen, som smittar av … Fortsätt läsa “AFT – Annika Fehling Trio”

Mats Klingström

Med sin suveräna förmåga att väva samman musiken och lyriken  är han en av Sveriges främsta visberättare! Aktuellt just nu och 2018 är ett Cohen-program,  tillsammans med musikerkollegan och kontrabasisten Hasse Larsson. Det är ett skönt musikaliskt samspel där publiken får lyssna till ett axplock av Mats Klingströms egna översättningar av den store vispoeten Leonard Cohens … Fortsätt läsa “Mats Klingström”

Samuel Berthod

Var enda ton från denna klarinettist spelas från djupet av hans själ! Det är lätt att förstå den franske klarinettistens stora passion för musiken. Redan som 16 åring imponerade han stort när han gjorde ett soloframträdande med Weber klarinett kvintetten på Perigord Noir Festivalen i Frankrike. Kort därefter deltog han i en tävling som Radio … Fortsätt läsa “Samuel Berthod”

English….