Artister

I företaget Kim Kultur & Nöje har jag verkat som lokal arrangör i Norrtälje sedan ett antal år tillbaka och tar ett steg till se på möjligheterna att arbeta som bokare för några utvalda musiker.

Mats Klingström & Hasse Larsson

  Mats Klingström har ett fantastiskt fint  musikprogram med Leonard Cohens musik.  Tillsammans med musikerkollegan och kontrabasisten Hasse Larsson bjuder de på ett riktigt skönt musikaliskt samspel Publiken kommer får lyssna till ett axplock av Mats Klingstöms egna överersättningar av, den store vispoeten, Leonard Cohens stora skatt.  Mats sjunger med stor inlevelse och förvandlar verkligen … Fortsätt läsa ”Mats Klingström & Hasse Larsson”

Mats Klingström & Unit

Mats Klingström strålar återigen samman med UNIT – Länsmusiken i Blekinge! Musikerna i UNIT är: Nicklas Höglind – gitarr, Jonas Castell – bas och Kristoffer Johansson – trummor. Mats Klingström har bl a gjort sig käns som en av våra absolut främsta och mest älskade Cohen-tolkare. UNIT har under 20 år tillsammans samarbetat med en … Fortsätt läsa ”Mats Klingström & Unit”

Soul Medicine

Sångerskan och musikern Marie Bergman har under flera år samlat hundratals personer i Toning för alla i en av Stockholms största kyrkor, Katarina kyrka på söder.  Marie lyssnade till Sofias dikter och fastnade direkt för de raka, enkla och livskloka reflektionerna.  Livsnära! Marie bjöd in Sofia som gäst till sin toning i Katarina kyrka för … Fortsätt läsa ”Soul Medicine”

AFT – Annika Fehling Trio

AFT – Annika Fehling Trio – bjuder på en dynamisk musikupplevelse med mycket musik och rytm. Tillsammans med Christer Jonasson och Robert Wahlström lyfter de Annikas musik och texter till en högre nivå . Boka en spelning och bjud på ett ett härligt musikaliskt möte när AFT uppträder live! Deras första gemensamma platta släpptes 30 … Fortsätt läsa ”AFT – Annika Fehling Trio”

Mats Klingström

Med sin suveräna förmåga att väva samman musiken och lyriken  är han en av Sveriges främsta visberättare! Aktuellt just nu och 2019 är ett Cohen-program,  tillsammans med musikerkollegan och kontrabasisten Hasse Larsson. Det är ett skönt musikaliskt samspel där publiken får lyssna till ett axplock av Mats Klingströms egna översättningar av den store vispoeten Leonard Cohens … Fortsätt läsa ”Mats Klingström”

Samuel Berthod

Var enda ton från denna klarinettist spelas från djupet av hans själ! Det är lätt att förstå den franske klarinettistens stora passion för musiken. Redan som 16 åring imponerade han stort när han gjorde ett soloframträdande med Weber klarinett kvintetten på Perigord Noir Festivalen i Frankrike. Kort därefter deltog han i en tävling som Radio … Fortsätt läsa ”Samuel Berthod”

English….