Om Kim Kultur & Nöje

”Själen behöver mer utrymme än kroppen”  – Axel Munthe

Kim Kultur & Nöje AB vill skapa tillfällen, som ger publiken möjlighet att få ta del av samspelet mellan musikerna på scenen, och att känna energin och glädjen musikerna emellan men även den energi, som uppstår mellan publiken och musikerna.

Det är en helhetsupplevelse, som ger och förmedlar så mycket mer då vi är i ett gemensamt sammanhang. Något som bara går att uppleva i ögonblicket på plats!

Glädjen i att skapa förutsättningen för det mötet, den upplevelsen, ger mig sådan energi och är drivkraften som gör att jag, genom Kim Kultur & Nöje,  vill fortsätta göra det möjligt. Gärna i det mindre, nära, intima formatet.

Det finns så mycket bra musik som måste få lyssnas till!
Sedan 2008 har Kim Kultur&Nöje arrangerat konserter och musikteater i Norrtälje Kommun. Det har alltid varit parallellt med andra företagsformer. Från och med  2020(! det gick som det gick) Så nu skriver jag Från och med 2022 kommer Kim Kultur&Nöje lägga all fokus på arrangemang och musiksamarbeten i olika former.

Kim Kultur&Nöje har en bukett fina, erfarna artister inom visa, pop och country och jazz
Titta in på sidan: 
Artister

Att arrangera musik i olika former, genres och i samarbete med andra aktörer är en stor källa till inspiration och arbetsglädje för oss på Kim Kultur&Nöje.

För information och bokning kontakta oss på
info@kimkultur.se
Mobil: 0709-951761
// Kim Alge Pennstöm

Följ oss även på Facebook
Följ oss på Instagram

 

MITT ROSLAGEN 211104