Om Kim Kultur & Nöje

”Själen behöver mer utrymme än kroppen”  – Axel Munthe

Kim Kultur & Nöje AB vill skapa tillfällen, som ger publiken möjlighet att få ta del av samspelet mellan musikerna på scenen, och att känna energin och glädjen musikerna emellan men även den energi, som uppstår mellan publiken och musikerna.

Det är en helhetsupplevelse, som ger och förmedlar så mycket mer då vi är i ett gemensamt sammanhang. Något som bara går att uppleva i ögonblicket på plats!

Glädjen i att skapa förutsättningen för det mötet, den upplevelsen, ger mig sådan energi och är drivkraften som gör att jag, genom Kim Kultur & Nöje,  vill fortsätta göra det möjligt. Gärna i det mindre, nära, intima formatet.

Det finns så mycket bra musik som måste få lyssnas till!
Sedan 2008 har Kim Kultur&Nöje arrangerat konserter och musikteater i Norrtälje Kommun. Det har alltid varit parallellt med andra företagsformer.

Från och med augusti 2022 öppnades nya dörrar och jag tackade JA till Norrtälje Kommuns erbjudande om en deltidstjänst som producent, för i första hand, Opalen – Rimbo kulturscen och även konsertprogrammet ”Sommar i Societetsparken. 

Det innebär att jag framöver kommer ägna de 20% som jag har på Kim Kultur&Nöje åt samarbetet med de artister Kim Kultur&Nöje har arbetat längst med under alla år. Mats Klingström
och FJK – Forsslund, Klingström och Jonasson Tolv
Jag kommer boka och lägga dem på arrangörer runt om i landet. Även tanken om att göra egna arrangemang i närliggande kommuner finns.  Nyfiket ser jag fram emot nya vägar.

Kim Kultur&Nöje har en bukett fina, erfarna artister inom visa, pop och country och jazz och de hittar ni här på hemsidan och jag rekommenderar de varmt till dig som arrangör.

Titta in på sidan:  Artister

Att arrangera musik i olika former, genres och i samarbete med andra aktörer är en stor källa till inspiration och arbetsglädje. Just nu 2022 tog det en annan form som, även den känns oerhört spännande, stimulerande och med största sannolikhet utvecklande. Så roligt och spännande år!

För information och bokning kontakta oss på
info@kimkultur.se
Mobil: 0709-951761
// Kim Alge Pennstöm

Följ oss även på Facebook
Följ oss på Instagram

 

 

 

Mitt Roslagen

MITT ROSLAGEN 211104