Norrtälje Countrybrudar

Michaela Stridbeck – sång, gitarr
Ellinor Videfors – sång, el-bas, tvättbräda
Ester Årman – sång, trummor
(videoproduktion: Sound & Vision – Norrtälje)

Likt sångtrion Linda Ronstadt, Dolly Parton och Emmylou Harris vrider, Norrtälje Countrybrudar, smärta och förälskelse ur countrygenrens låtar.
Norrtälje Countrybrudar framför vackra och stillsamma arrangemang för att i nästa stund övergå med kraftfulla röster till mer ösig musik.

Musiken ni får lyssna till, när dessa begåvade musiker står på scenen är egna låtar i genren country-/americana, men också ett antal covers, som de inspirerats av.
De tre musikerna har alla olika musikaliska bakgrunder, när det gäller genres, men förenas i stämsången som countrymusiken gärna bjuder in till.

Deras känslosamma och likväl kraftfulla sång  och gitarr kryddas med både el-bas och trummor. För att citera trion så säger de: – ”Vi är kanske inte de bästa musikerna, men vi vill verkligen göra detta själva”.   Då syftar de på instrumenten, för när det gäller sången, är de klockrena!!!

Norrtälje Countrybrudar började spela tillsammans under 2017,  för att alla tre älskar att musicera och mötet blev naturligt,  då de arbetar som sångpedagoger i Norrtälje.   Samarbetet resulterade i några spelningar per år i mindre sammanhang,  men efterfrågan har allt eftersom ökat och publiken hyllar dem med stående ovationer på sina spelningar.

Norrtälje Countrybrudar – stämsång, ballader och rockigare tongångar i genren Americana/country!

Boka Norrtälje Countrybrudar:
Kontakta Kim Kultur&Nöje  info@kimkultur.se , 0709 95176

On The Run

Show Me Love