FJK spelar på Brogården, Roslagsbro

Samla några vänner och kom till Brogådens Bygdegård, Roslagsbro – Norrtälje.
Det blir, garanterat, en kväll att njuta av.
GRILL – MUSIK – GEMENSKAP
FJK – Anders Forsslund, Christer Jonasson Tolv och Mats Klingström – dessa tre personer bjuder sin publik på fantastisk musikalitet, briljant stämsång och en repertoar bestående av klassisk visa, evergreens, covers och givetvis eget material.
F J K – tre slipade musikvirtuoser bjuder in till musikfest!
Sedan 1987 spelar de, var och en, i andra grupperingar, på duo och solister, alla 3 är låtskrivare och producerar skivor. När de sammanstrålar får publiken lyssna till några nya låtar men självklart gamla låtar. Många känner till exempel igen titlar som ”Fandango”, ” I rörelse”, ”Ormen” och de bjuder även på några nya låtar.
Alla med glädje, själ, hjärta och musikalisk briljans, som är ett varmt signum för FJK
På 80-talet bildades musikgruppen FJK. De spelade flitigt på scenerna i Stockholm, bland annat Pelikan och de ansågs vara förnyare av svensk visa. Det blev succé när FJK spelade på Skulefestivalen och de återkom dit under ett antal år. FJK har turnerat flitigt i vårt avlånga land under många år men 1996 tog de ett gemensamt beslut om att göra ett uppehåll, för att få möjlighet att musicera i andra sammanhang och konstellationer. Uppehållet varade bara 1 år(!), arrangörer och publiken ville annorlunda. De sammanstrålade igen redan 1997 för att göra några spelningar och kortare turnéer och så har det fortsatt och kommer fortsätta så länge publiken och fina arrangörer finns för att skapa möjligheten.
Varmt välkommen
Vi öppnar upp för grillservering från kl 17.30
*******************************************
KULTURRÅDET * BYGDEGÅRDARNAS RIKSORGANISATION * ÅTERSTARTBYGDEGÅRD