AFT – Annika Fehling Trio

AFT – Annika Fehling Trio
Annika Fehling – sång, gitarr
Christer Jonasson Tolv – gitarrer
Robert Wahlström – slagverk

AFT  bjuder på en dynamisk musikupplevelse med mycket musik och rytm. Tillsammans med Christer Jonasson Tolv och Robert Wahlström lyfter de Annikas musik och texter till en högre nivå .

Annika Fehling är  singer-songwriter, producent och kompositör.  Jag tycker hon hanterar sin röst på ett fantastiskt sätt, då hon kan sjunga rockigt, starkt, passionerat och samtidigt mjukt och innerligt. Annika har en härlig utstrålning och tillsammans med sina musiker får hon en grym energi på scen, som smittar av sig på publiken, så det blir riktigt ösigt för att i nästa stund fånga publikens totala lyssnande i en vacker ballad. Hon har en bredd, som kan vara jazzig och funkig, men i grunden är hon en singer-/songwriter, som vinner uppskattning och ständigt nya fans runtom i landet likväl i Europa.

Christer Jonason Tolv, gitarrer, lapsteel och sång. En grymt bra gitarrist, munspelare, låtskrivare och sångare. Han spelar och sjunger i flera olika konstellationer. Exempelvis som duo med Christer Lyssarides och är en av medlemmarna i musikgruppen FJK, vilka var aktiva under 80-talet, men som fortfarande spelar lite nu och då.

Robert Wahlström,  Slagverkare, producent och kompositör som trakterar flera instrument som trummor, trumpet, elgitarr och piano. I trion är han pulsen i musiken och vi får se och höra honom på slagverk.

AFT’s första gemensamma platta  heter In the Universe – skivbolag: Rootsy Music
Läs reportage ur Helagotland.se

AFT har en stark scennärvaro och deras energi smittar av sig på publiken, som gör att samspelet mellan artister och publik blir riktigt härligt och närmast magiskt.

Recension av Thirsty Boots Blog här

Greenland – Kalallit Nuunat

White witch – Annika Fehling Trio

Bokning och info, kontakta:
Kim Alge Pennström / info@kimkultur.ser / 0709 951761

aktuella spelningar finns på AFT’s facebooksida