Annika Fehling Trio

Annika Fehling är  singer-songwriter, producent och kompositör.  Jag tycker hon hanterar sin röst på ett fantastiskt sätt då hon kan sjunga rockigt, starkt, passionerat och samtidigt mjukt och innerligt. Annika har en härlig utstrålning och tillsammans med sina musiker får hon en grym energi på scen, som smittar av sej på publiken, så det blir riktigt ösigt för att i nästa stund fånga publikens totala lyssnande i en vacker ballad. Hon har en bredd som kan vara jazzig och funkig men i grunden är hon en singer-/songwriter som vinner uppskattning och ständigt nya fans runtom i landet likväl i Europa.
Senaste plattan “Rust & Gold” som släpptes 2013 fick riktigt fin respons i Sverige och Europa.
Annika har spelat på scenter som Blue Bird och Belfast i Nashville, Kerrville Festial (Texas), Copenhagen Songwriters Festival, Andersson Fair och många fler.  Hon är bosatt på Gotland där hon bland annat driver Club Acoustic och singer-songwriterklubben Living Room.
I Trio spelar Annika tillsammans med

Christer Jonason, gitarrer och sång. En grymt bra gitarrist, munspelare, låtskrivare och sångare. han spelar och sjunger i flera olika konstellationer. Exempelvis som duo med Christer Lyssarides och är en av medlemmarna i musikgruppen FJK, vilka var aktiva under 80-talet, men som fortfarande spelar lite nu och då.
Här, och nu aktuellt, spelar han i trion tillsammans med Annika och

Robert Wahlström är en musiker och kompositör som trakterar flera instrument som trummor, trumpet och elgitarr men i trion är han pulsen i musiken och vi får se och höra honom på slagverk.

White witch – Annika Fehling Trio