AFT – Annika Fehling Trio

AFT – Annika Fehling Trio – är en konstellation av tre musiker:

Annika Fehling är  singer-songwriter, producent och kompositör.  Jag tycker hon hanterar sin röst på ett fantastiskt sätt då hon kan sjunga rockigt, starkt, passionerat och samtidigt mjukt och innerligt. Annika har en härlig utstrålning och tillsammans med sina musiker får hon en grym energi på scen, som smittar av sej på publiken, så det blir riktigt ösigt för att i nästa stund fånga publikens totala lyssnande i en vacker ballad. Hon har en bredd som kan vara jazzig och funkig men i grunden är hon en singer-/songwriter som vinner uppskattning och ständigt nya fans runtom i landet likväl i Europa.

Christer Jonason, gitarrer, lapsteel och sång. En grymt bra gitarrist, munspelare, låtskrivare och sångare. Han spelar och sjunger i flera olika konstellationer. Exempelvis som duo med Christer Lyssarides och är en av medlemmarna i musikgruppen FJK, vilka var aktiva under 80-talet, men som fortfarande spelar lite nu och då.

Här, och nu aktuellt, spelar han i trion tillsammans med Annika och

Robert Wahlström,  Slagverkare, producent och kompositör som trakterar flera instrument som trummor, trumpet och elgitarr. I trion är han pulsen i musiken och vi får se och höra honom på slagverk.

De släpper den  första gemensamma CD/Vinyl-plattan, In to the Universe, på skivbolaget Rootsy.  Gruppen har en stark scennärvaro och Christer och Robert lyfter Annikas låtar till en högre nivå. De bjuder på en  musikupplevelse med mycket musik och rytm till Annikas kosmiska texter och musik, vilket gör att det blir en magisk och oförglömlig stund att uppleva AFT live!
Greenland – Kalallit Nuunat

White witch – Annika Fehling Trio