Jesper Lindell & His band

I ett samarbete med Rootsy Music har vi glädjen att återigen hälsa Jesper Lindell välkommen till Norrtlje!

Hösten 2023 gjorde Jesper Lindell Band succé när de turnerade tillsammans med Magnus Carlson med gemensamma plattan ”Brunnsvik Sounds” som grund. Nu är det Jesper Lindells nysläppta album ”Before The Sun” (release 1 mars) som gäller och det är ett spelsuget band som står på scen!
Mycket har hänt sedan förra plattan ”Twilights” släpptes i mars 2022. Ett album som fick ett strålande mottagande på hemmaplan och internationellt och som ledde till att Jesper Lindell Band kunde turnera på den skivan i över ett år.  Sammanlagt blev det cirka 150 spelningar i Skandinavien och i Europa. Med resultatet att Jesper vuxit ytterligare som sångare och scenpersonlighet och att bandet utvecklats till en brutalt samspelt enhet som levererar på topp, kväll efter kväll.

Så säkra din biljett redan nu, för den här spelningen vill du inte missa!

Teatern öppnar kl 19.00 spelningen börjar kl 20.00 Entré 295 kr