Musikvalvet Baggen, Gamla Stan

MATS KLINGSTRÖM & HASSE LARSSON gästar Musikvalvet Baggen

 

Mats Klingström – sång, gitarrer
Hasse Larsson – kontrabas, stämsång

Vid ett flertal tillfällen har Mats Klingström & Hasse Larsson spelat på Musikvalvet Baggen, Gamla Stan  bl a med ett Leonard Cohen-program och ett Dan Andersson-program.

Under maj månad bjuder den här duon in till två kvällar på Musikvalvet Baggen där ni i publiken kommer få lyssna till ett pärlband av musik.
Det blir Mats egna texter och musik,  hans egna översättningar av några stora vispoeter, som Cohen, Dylan och Lanois. Men,  även några låtar  i originaltappning som Mats och Hasse har som favoriter. Exempelvis: Killing the Blues – Rowland Sally, Bartender Blues – James Taylor eller  And I Love Her. Kom till MusikValvet så får ni lyssna till mera 

Mats Klingström
Han har  bl a gjort sig känd som en av våra absolut främsta och mest älskade Cohen-tolkare men även som en stor traditionsbärare av svensk visa och berättandet. 2021 fick han ta emot Ferlisällskapets Trubadurpris där en del av motiveringen löd:  ” Mats Klingström har under hela sitt liv sysslat med vissång och musik. Han har uppträtt som soloartist och samarbetat med andra i olika konstellationer. Detta har skapat den erfarenhet, känsla och bredd, som är så viktig för en vistolkare. Han har utvecklat och fördjupat visan, så att vi, som åhörare, får en äkta upplevelse som når både själ och hjärta”.

Hasse Larsson
Född och uppvuxen i Örebro, kontrabasist och frilandsmusiker som spelar tillsammans med många artister och i många olika sammanhang Han trakterar sitt instrument och musiken med en fingertoppskänsla och bjuder på en härlig musikglädje.  Tillsammans som duo med Mats Klingström skapas en energi på scen som når längst ut i publikraden.

Entré 250 kr, studenter 190 kr 

Boka din plats och biljett via Musikvalvets hemsida genom att klicka här