Mats Klingström & Hasse Larsson – Norrtälje

Nu får Norrtäljepubliken svar på frågan
I april kommer ni åter få möjlighet att lyssna till duon Mats Klingström – sång och gitarrer Hasse Larsson – kontrabas och stämsång.

Entré 320 kr
Boka din biljett i länken Tickster.com

De kommer bjuda er på ett antal låtar som de spelat genom åren och som tillhör deras personliga favoriter som exempelvis
Killing the Blues – Rowland Sally, Bartender Blues – James Taylor och andra fina låter, men också Mats Klingströms egna texter och musik i översättningar av stora vispoeter som Cohen, Dylan och Lanois. Förhoppningsvis får vi även höra något som Mats själv skrivit text och musik till.

Mats Klingström har bl a gjort sig känd som en av våra absolut främsta och älskade Cohen-tolkare, men även som en stor traditionsbärare a svensk visa och berättandet. 2021 tilldelades Mats Ferlinsällskapets trubadurpris 2021 och redan 2003 blev han mottagare av Fred Åkerström-stipendiet.

Hasse Larsson spelar kontrabas tillsammans med en rad artister och i många olika sammanhang och genres. Han trakterar sitt instrument med en fingertoppskänsla och musikglädje som är helt ljuvlig och det är en ren fröjd att se deras samspel när de musicerar tillsammans.

Foajé och entré öppnar k 15.00 Insläpp i salongen kl 15.30
Cafét på Folkets Hus har öppet för försäljning

Varmt välkomna denna aprilsöndag.