West of Eden

Det svenska folkrockbandet West of Eden har en trogen publik både i Sverige och utomlands genom ett högklassigt låtmaterial och sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget sound med rötterna i den engelska och irländska folkmusiken. Genom åren har de samarbetat med medlemmar ur såväl The Chieftains, Mark Knopflers band som Alison Krauss & Union Station. West of Eden har genom åren turnerat flitigt i både Sverige och utomlands. Med sitt nya album ”Look to the West” kommer de nu till Norrtälje och levererar 13 st nyskrivna låtar om den stora emigrationen från Sverige till Amerika under slutet av 1800-talet och början av 1900-talet.

Martin Schaub har arrangerat Timo Räisänens hyllning till Ted Gärdestad och besökte alltså Norrtälje under april. Med på scen var även basisten Martin Holmlund

West of Eden har spelat för utsålda hus på Göteborgs Konserthus tillsammans med musiker ur Göteborgs Symfonikerna Det är med stor glädje som Kim Kultur&Nöje nu har möjlighet att få presentera gänget för Norrtälje-publiken!

Scen för evenemanget är i den nya fina lokalen på Ungdomshuset Verket, Rodengymnasiet – Baldersgatan 14, Norrtälje.
Vi vill uppmärksamma er på   Lokaluthyrarens bestämmelser som är: Absolut alkohol- och drogfria event

Kim Kultur&Nöje facebook-evenemang