På begäran! Klingström & Larsson på Kröns

Efter succén med ”Cohen på Kröns” kommer Mats Klingström och Hasse Larsson tillbaka. Även denna gång  blir det ett skönt musikaliskt samspel. Som publik kommer du få lyssna till ett blandat program. Det blir Mats egna sånger och några favoriter av Mats översättningar av: Dylan, Cohen, Paul Simon mf l.

Till kvällen kan du boka en grilltallrik, vilken serveras redan från kl 18.00 sedan när oktobermörket sänkt sig över Kröns Trädgård och omsluter växthuset med glimrande ljus och lyktor lovar jag att du kommer få en magiskt upplevelse med musiken i fokus.

Mats Klingström och Hasse Larsson har spelat vid flera tillfällen i Norrtälje och senast var i ett samarbete med Helena och Gösta Krön på Kröns Trädgård, och det blev slutsålt och succé!   Samarbetet var så inspirerande att vi nu gör ännu ett samarrangemang och bjuder in till en härlig kväll på Kröns Trädgård ute på Väddö.

Boka biljett

Följ oss på Facebook  Kim Kultur&Nöje     
Kröns Trädgård

Till vår hjälp på ljud har vi STB, Scenteknikbolaget