Otis Gibbs till Norrtälje

 

Det är fem år sedan Otis Gibbs spelade i Sverige och efter det har en stor publik frågat när han kommer tillbaka!  Så det är med stolthet och glädje Rootsy Music kan berätta att singer/song-writern från Wanamaker, Indiana,  äntligen återvänder till Sverige

Boka biljett här

”Otis Gibbs är en så udda fågel att man undrar om han egentligen inte hör hemma i en annan tid. Hans sånger knyter an till en amerikansk tradition av folkligt låtskrivande där några a ledstjärnorna heter Woody Guthrie, Joe Hill, Jimmie Rogers eller för all del Bruce Springsteen i sina finaste stunder. Men Otis Gibbs är i själva verket väldigt mycket här och nu. För det finns en annan amerikansk verklighet än den vi oftast möter i media. Det finns ett ”blue collar, working class” Amerika och det finns ett fattigt, oglamoröst Amerika.
Och det är Otis Gibbs Amerika.”

I ett samarbete med Rootsy Music, kommer Kim Kultur&Nöje, arrangera en exklusiv spelning i Norrtälje. Exklusiv på det vis att den kommer presenteras i Smedjan, cafét på Pythagoras, och det är endast ett begränsat antal personer som ryms i den lokalen.  Så det gäller att vara snabb i beslut och biljettköp för att få ta del av denna musikhändelse.

Medarrangör:  ABF – Norrtälje