Mikael Fall & The Fallouts

Munspelaren, kompositören och sångaren Micke Fall kommer återigen till Norrtälje den här gången tillsammans med The Fallouts;
Torbjörn Fall – gitarr
Surjo Benigh –  bas,
Kjell Gustavsson – trummor

Det blir en kväll med jazz-, blues- och rocktoner. Musik som du kommer ta med dig långt in i hösten

Big City

Det blir låtar från den kritikerrosade plattan ”Big City” som släpptes 2021, men vi får även höra låtar från Mikaels tidigare plattorna som  ger en mix av blues-, rock-, och jazzlåtar som ligger Mikael nära.
Senast Mikael Fall spelade i Norrtälje blev det stående ovationer, så nu kommer det ett nytt tillfälle för publiken att njuta.

Den brittiska bluestidningen Blues Matters skrev bland annat ” This could so easily have been performed by Billie Holiday herself. It’s that good!”

En konsert som inte får missas helt enkelt!

Boka biljett här och låt dej fascineras denna kväll!

Mikael Fall har tilldelats flera stipendium och priser. Bland annat Gunnar Hoffstens Stipendiet 2016 (av hans dotter Louise Hoffsten), Årets Alumn vid Luleå Tekniska Universitet 2014 och 2013 blev han världsmästare på instrumentet på World Harmonica Festival i Trossingen, Tyskland.
Fall har medverkat vid inspelningar med artister som bland annat Caroline af Ugglas, Brolle, Lars Winnerbäck och band som Lisa Lystam Family Band, som han också turnerat med. I November 2018 var han även gästsolist med Norrköpings Symfoniorkester där det egenkomponerade stycket ”Autumn Serenade” framfördes. Nu under den tid vi haft med restriktioner har Mikael producerat ny musik och släppt plattan ”Big City”
För mer info besök:www.mikaelfall.com