Marie Bergman och Lasse Englund

Marie är sedan många år en av Skandinaviens mest personliga och tydliga röster med en kraft och närhet som berör. Hon är känd av en stor publik för sina verk inom en svindlande bredd av genres. Med sin starka personlighet och sin berättande dynamiska röst utstrålar Marie tidlöshet och livskraft. Hon är en artist som aldrig stannat i växten utan som ständigt fångar upp nya impulser.  Hon har gjort så mycket bra musik och en av favoriterna som jag har är hela albumet Fruit.
Det känns så energigivande att få ge publiken möjlighet att avnjuta en varm musikfylld januari-söndag. Det blir nära grove Marie Bergman tillsammans med livskamraten och en av våra främsta gitarrister: Lasse Englund besöker Folkets Hus, Norrtälje

Gör söndagen en riktig njutardag! Du har möjlighet att boka Musik-/brunchbiljett. Åtellets brunch-buffé 

Bokar du enbart musikbiljett så är du välkommen till Folkets Hus Norrtälje. Vi öppnar entrén kl 15.30 men Café-delen är öppen från 15 så du slipper stå ute och frysa.

Bokar du Musik+Brunchbiljett går du först till Åtellet och avnjuter deras brunch-buffé som serveras kl 11.00-16.00. Du får då en reserverad plats på Folkets Hus så du i lugn och ro kan äta din brunch och därefter promenera till Folkets Hus för att få en skön musikupplevelse. Därefter kan du komma hem och känna dej uppfylld och fortsätta njuta av söndagskvällen.
Boka biljetter här!  

mer info…