Annika Fehling Trio åter i Norrtälje

Annika Fehling  Trio
– Christer Jonasson – Robert Wahlström

Boka biljetter

Annika Fehling sjunger med både stark passionerad och en mjuk innerlig röst. Hennes musikstil har en bredd som kan vara jazzig och funkig men i grunden är hon en singer/songwriter som vinner uppskattning och ständigt nya fans runtom i landet och Europa. Jag garanterar att det blir en njutning att lyssna till henne när hon tillsammans med Christer Jonasson och Robert Wahlström återigen gästar Norrtälje!

Senaste plattan ”Rust&Gold” som släpptes 2013 fick riktigt fin respons i Sverige och Europa. Annika har spelat på scener som Blue Bird och Belfast i Nashville, Kerrville Festival (Texas), Copenhagen Songwriters Festival, Anderson Fair och Mucky Duck i Houston och många fler.
Nu kommer hon till Norrtälje och spelar på Kärleksuddens Skärgårdsrestaurang och hennes medmusikanter är:

Christer Jonasson, gitarrer och sång. En grymt bra gitarrist, munspelare, låtskrivare och sångare. För Norrtäljepubliken är han väl känd som en av killarna i gruppen FJK, men förutom det gänget har han även jobbat tillsammans med bl a Kjell Höglund, Christine Hellqvist, Mikael Samuelsson, Maria Blom, Christer Lyssarides och nu även med Annika Fehling och Robert Wahlström

Robert Wahlström är en musiker och kompositör som trakterar flera instrument som trummor, trumpet och elgitarr men i trion är han pulsen i musiken och vi får se och höra honom på slagverk.