Linda Ström

Linda Ström, en av rösterna i Cookies ’n’ Beans gör nu en solosatsning och den 27 januari släpper hon sin solo-CD Med hjärtat på utsidan Recension Det är hennes andra soloalbum utanför medlemskapet i Cookies N’ Beans. Sångerna är skriva av henne själv med samarbetspartners som Staffan Hellstrand. Första albumet Utan Skyddsnät, Utan Gud (2010) innehöll flitigt radiospelade: Ingen väg ut och Mexiko. På Alla Hjärtans Dag i våras släppte Linda När du lämnar mig, som blev fösta singeln på kommande album, vilken blev en succé vid spelningen på Akkurat i Stockholm.   Vi i Norrtälje blir bland de första som får ta del av det nya albumet ”live” då hon kommer tillsammans med musikern/gitarristen Thomas Tjärnkvist.

Aftonbladet har kallat Linda ”Sveriges ljuva svar på Adele!” och Peter Jöback kallar henne för en ”magisk sångerska”!   Hon sjunger med sådan inlevelse och skapar sådan närvaro av glädje och sorg. Thomas Tjärnkvist är producent och musiker och vi har hört honom spela med bl a Nicolai Dunger och Irma Schultz Keller. Nu kommer han med och spelar tillsammans med Linda Ström.

Linda Ström har besökt Roslagen tidigare bl a på Skebopuben med
Cookies ’n’ Beans men också tillsammans med The Ballroom Band

Ge dej möjligheten att få njuta av musik när den är som starkast! Lyssna här

Gör söndagen till en njutardag! Du kan boka Musik-/brunchbiljett!

Bokar du enbart musikbiljett så är du välkommen till Folkets Hus Norrtälje. Vi öppnar entrén kl 15.30 men Café-delen är öppen från 15 så du slipper stå ute och frysa.

Bokar du Musik+Brunchbiljett går du först till Åtellet och avnjuter deras brunch-buffé som serveras kl 11.00-16.00. Du får då en reserverad plats på Folkets Hus så du i lugn och ro kan äta din brunch och därefter promenera till Folkets Hus för en skön musikupplevelse. Därefter kommer du hem och känna dej uppfylld och fortsätta njuta av söndagskvällen.
Boka biljetter här!

mer info…