EBBA FORSBERG – The Crack

Konsert med Ebba Forsberg – The Crack
Entré 280 kr. Boka redan här!

”There is a crack, a crack in everything
That’s how the light gets in.”
 Leonard Cohen

Sångerskan Ebba Forsberg gästar Norrtälje och ger en konsert om sprickorna i våra liv. Sprickor som är förutsättning för ljuset att komma in?  Det blir tolkningar av Leonard Cohen och Bob Dylan både på svenska och engelska.

Ebba Forsberg, sång
Ola Gustavsson, gitarr
Christer Karlsson, piano

Ebba Forsberg har arbetat som musiker och artist i 30 år och har bl a jobbat med Eldkvarn, Ulf Lundell och Imperiet- Ebba skriver och producerar också egen musik och debuterade med albumet ”I’ve been there” som resulterade i ett samarbete med Madonnas skivbolag  Maverick.  Ebba har gjort kritikerrosade skivor med översättningar av  Bob Dylan, Leonard Cohen och Tom Waits.

Under hösten/vinter har Ebba Forsberg varit på en nordisk turné med Mikael Wiehe och framfört tolkningar och översättningar av Bob Dylans musik.

Nu får vi i Norrtälje ett unikt tillfälle att lyssna till Ebba Forsberg i en solokonsert i Norrtälje Kyrka.

Varmt välkomna!

 

What do you want to do ?

New mail