Annika Fehling – AFT

Musikhösten – Folkets Hus, Norrtälje
Annika Fehling – sång, gitarr
Christer Jonasson – lapsteel, gitarr

Rober Wahlström – slagverk, flygel

Boka här

Trion A F T med Annika Fehling som frontfigur, intar ännu en gång scenen i Norrtälje. Tillsammans med Christer Jonasson och Robert Wahlström bjuder hon sin trogna och nytillkomna publik på rockiga, passionerade, rytmiska och stämningsfyllda ögonblick! Det är svårt att sätta musiken i en genre. Annika har en gnistrande varm scennärvaro som tillsammans med musikerna och sina kosmiska texter och energifyllda musik fyller scenrummet med en våg av känslor som gör spelningen magisk och oförglömlig.

Annika Feling är en turnerande svensk singer-/songwriter med sin hemvist i Visby. Hon har givit ut 13 CD-album, de senaste knutna till musikbolaget ROOTSY. hon turnerar som soloartis och är även en tredjedel avden gotländska gruppen Glimra och med ovan nämnda musiker i trion A F T
 
Med hänsyn till restriktionerna erbjuder två tider för konsert.
Kl 16.00 – ca 17.00 (insläpp från kl 15.30)
Kl 18.30 – ca 19.30 (insläpp från kl 18.00)
Begränsing om 50 personer och avstånd mellan platserna.
För att minska kö vid insläpp gäller endast förköp av biljetter.
swish 123 037 96 02 Ange konsertdatum

 Aktuella uppdateringar kring arrangemanget finns på www.facebook.com/kimkultur

 

Varmt välkomna till en musikeftermiddag med umgänge men med fysisk distans