Mikael Fall och Niklas Medin

Munspelaren, kompositören och sångaren Micke Fall har än en gång gaddat ihop sig med mästerpianisten Niklas Medin. Det blir en intim akustisk duo-konsert med låtar från den rosade plattan ”Born In A Different Time” och en kväll med jazz- och bluestoner!

Munspelaren, kompositören och sångaren Micke Fall gaddar än en gång ihop sig med med mästerpianisten Niklas Medin för en intim, akustisk duo-konsert. Vi kommer att bjudas på låtar från den kritikerrosade platta ”Born In A Different Time” som Fall släppte 2018 och,  där Medin har en stor roll bakom tangenterna. Detta tillsammans med blues och jazz låtar som understödjer skivans mystiska 20- och 30-tals stride-swingande atmosfär. Den brittiska bluestidningen Blues Matters skrev bland annat ” This could so easily have been performed by Billie Holiday herself. It’s that good!”

En konsert som inte får missas helt enkelt!

Kom och låt dej fascineras denna kväll!

 

Cafeterian på Folkets Hus serverar lättare mat/öl,vin/alkoholfritt/kaffe/bröd. De tar emot kort- eller swishbetalning

Mikael Fall har tilldelats flera stipendium och priser. Bland annat Gunnar Hoffstens Stipendiet 2016 (av hans dotter Louise Hoffsten), Årets Alumn vid Luleå Tekniska Universitet 2014 och 2013 blev han världsmästare på instrumentet på World Harmonica Festival i Trossingen, Tyskland.
Fall har medverkat vid inspelningar med artister som bland annat Caroline af Ugglas, Brolle, Lars Winnerbäck och band som Lisa Lystam Family Band, som han också turnerat med. I November 2018 var han även gästsolist med Norrköpings Symfoniorkester där det egenkomponerade stycket ”Autumn Serenade” framfördes.
För mer info besök:www.mikaelfall.com
——————————
Niklas Medin har spelat och turnerat med många av våra största svenska artister, så som bland andra Orup, Eric Gadd, Totta Näslund, Mats Ronander, Nationalteatern, Mikael Rickfors, Nisse Hellberg, Peps, Roffe Wikström och Lisa Nilsson.
När internationella bluesartister som Kim Wilson, Charlie Musselwhite, Mick Taylor med flera besöker Sverige är det ofta Niklas Medin som sitter vid pianot.

 

 

 

What do you want to do ?

New mail