Lindboms Akustiska

Låtar från Landslaget, Lasse Lindbom Band, Triad, Lundell, Marie Fredriksson med fler…
Det är som det låter! Akustiska gitarrer, piano, dragspel,  stämsång. 
Lasse Lindbom en artist och producent som är en levande legend i svenskt musikliv. Som artist har han varit medlem i Landslaget, Lasse Lindbom Band, Triad och Husbands och dessutom spelat in ett antal soloalbum. Som producent har han producerat Ulf Lundell, Marie Fredriksson, Gyllene Tider mf l.
Du kommer uppleva en spelning som bjuder på skrönor från Landslaget, Lasse Lindbom Band, Triad m fl och lyssna till låtar från de artister som Lasse producerat genom åren som; Ulf Lundell, Marie Fredriksson, Gyllene tider mf l.
En och annan Crosby Stills, Nash & Young, Eagles kan också dyka upp.Förutom Lasse Lindbom,  på sång och gitarr, så medverkar:
Patrik Lundström – gitarr, sång
Mikael Littwold – gitarr, dragspel, piano, sång

I ett samarbete med Folkets Hus och PRO Norrtälje kommer det arrangeras en Kulturlunch kl 12.00-12.55.  Ett tillfälle för dig som har möjlighet, lust att få god underhållning tillsammans med en riktigt god soppa, bröd och fikaVill du ta del av hela konserten så kommer du i ställen på kvällen då Lindboms Akustiska än en gång står på scen från kl 19.00 – 21.00

Folkets Hus Café har öppet under kvällen och välkomnar dig från kl 18.00 då de har försäljning av lite smått och gott att äta, gofika, kaffe/te, öl/vin och alkoholfria alternativ.Varmt välkomna!

**********************************************************
Samarrangemang med: Norrtälje Kommun, Kultur och fritid, ABF – Norrtälje och Folkets Hus – Norrtälje Kulturhus