Cajsa-Stina Åkerström

SPELNINGEN DEN 19 MARS INSTÄLLD PÅ GRUND AV SJUKDOM!
CajsaStina ställer in sina spelningar som är inplanerade för våren.

Cajsa Stina Åkerström är dotter till vår store vispoet Fred Åkerström och tillsammans med honom framträdde hon tidigt i olika sammanhang. Under skoltiden spelade hon tvärflöjt och piano och studerade sång.  Efter sin pappas död, 1985, lade hon musiken åt sidan och studerade arkeologi.
1991 fick vi glädjen att höra henne live igen med egen musik och därefter övergick hon helt till musiken. Debutalbumet ”CajsaStina” kom 1994 och blev ett musikaliskt genombrott. Samma år turnerade hon med Rocktåget. 1996 kom nästa CD ”Klädd för att gå” och skrev samtidigt låtar åt Lill Lindfors och Ann-Kristin Hedmark.  Därefter har vi fått lyssna till henne på fler album men också i samarbete med andra artister som Åsa Jinder och Jack Vreeswijk.

Under det här året har vi haft möjlighet att lyssna till albumet ”Vreden och Stormen” och i november släpptes singeln Röd

Cajsa-Stina har lyst upp musikhimlen i Roslagen vid ett flertal tillfällen och det känns fantastiskt kul att hon kommer till Norrtälje igen!
Jag tycker hon har en underbar scen-närvaro, fina texter och musik och hennes fraseringar berör mitt sinne med ett njutfullt småleende!

Cajsa-Stina kommer tillsammans med Backa Hans Eriksson – bas och Petter Näse – gitarr. Ett sant nöje att få hälsa dem och välkomna till Norrtälje!       Med hopp om att vi ses på Folkets Hus, Norrtälje hälsar jag dej hjärtligt välkommen. / Kim

Bokar du enbart musikbiljett så är du välkommen till Folkets Hus Norrtälje där vi öppnar entrén kl 15.30 men Café-delen är öppen från kl 15.00 så du slipper stå ute och frysa om du kommer tidigare.
Bokar du Musik+Brunchbiljett går du först till Åtellet och avnjuter deras brunch-buffé som serveras kl 11.00-16.00. Du har reserverad plats på Folkets Hus så du i lugn och ro kan äta din brunch och därefter promenerar du till Folkets Hus och får en skön musikupplevelse för att sedan komma hem och känna dej uppfylld och fortsätta njuta av söndagskvällen.
Eventuellt kan det finnas någon biljett kvar vid entrén men vill du vara absolut säker så bokar du biljett här!

mer info…