Lise & Gertrud Två röster en cello

Lise&Gertrud Musik

Genom sitt egna uttryck – två röster och en cello – har artistduon Lise&Gertrud etablerat sig på den svenska underhållningsscenen.

Med stor musikalitet tolkar de världshitar på sitt personliga och avskalade sätt. Deras tolkningar tillsammans med en befriande humor har under åren gett Lise&Gertrud en bred och trogen publik.

”De gör andras låtar till sina egna och bjuder på en unik upplevelse.”
Pekka Heino, SVT

Lise&Gertrud möttes på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm där de helt enkelt utgick från det de hade – två röster och en cello.

Nobelfesten, Allsång på Skansen, Så ska det låta och Idrottsgalan är exempel på tillfällen då Lise&Gertrud synts och hörts under åren. De har uppträtt på Orphei Drängars årliga Caprice, Pridefestivalen och i Dalhalla samt varit förband till såväl Sven-Ingvars som The Manhattan Transfer. De har hittills producerat sex egna shower och släppt fyra CD-skivor och två DVD-skivor.

Idag är de väletablerade som Lise&Gertrud och det som kunde ha varit en begränsning visade sig istället vara deras väg till framgång – stora uttryck i det lilla formatet.

”Med musikalisk tajming, god smak och en rejäl dos självironi håller Lise&Gertrud sin stora publik i ett varmt järngrepp. Det kallas star quality!”
Claes Karlsson, Stockholms Kulturfestival

Nu  vill vi bjuda in publiken till en härlig lördagskväll med Lise&Gertrud    Rodenskolans Aula, Baldersgatan 14 – Norrtälje blir platsen för kvällen!

Du har möjlighet att njuta av Grannkökets lokalproducerade Mingeltallrik som du förbokar i samband med biljetten.
Från baren, som finns på plats för kvällen, kan du köpa dej ett glas öl, vin eller alkoholfritt alternativ
Minglet börjar kl 18.00
Lise&Gertrud intar scen kl 20.00 med sin föreställning Kiss Your Darlings!

Konserten är i två set med paus och beräknas sluta ca kl 22.00
Musik-och mingel 545 kr, enbart musikbiljett 395 kr

Boka hos Tickster!

I ett samarbete mellan Kim Kultur&Nöje AB och Scenteknikbolaget  Grannköket hälsar vi dej välkommen till en grymt bra musikupplevlese på Rodengymnasiet i Norrtälje