West of Eden inleder Kulturveckan i Norrtälje

No Time Like The Past – 20 år med West of Eden

För 20 år sedan gav West of Eden ut sitt första album. Med fötterna stadigt placerade i den brittiska och irländska folkmusiken hittade bandet snabbt sin egen nisch. Sedan dess har West of Eden hunnit med åtta kritikerrosade studioalbum, turnerat i England, Irland, Tyskland, Holland, spelat julkonserterna Celtic Christmas för utsålda hus och samarbetat med de finaste musikerna i den keltiska musikvärlden.

Nu har West of Eden samlat sina bästa låtar och minnen på skivan ”No Time Like The Past” och ger sig ut på en turné som börjar i Göteborg och slutar i Kina. Från uppsluppen livsbejakande folkrock till akustiska, intima berättelser. Missa inte West of Edens jubileumsturné 2017.

West of Eden är:
Lars Broman: Fiol
Martin Holmlund: Bas
Ola Karlevo: Trummor, Bodhrán
Jenny Schaub: Sång, Dragspel, Tin Whistle
Martin Schaub: Sång, Akustisk Gitarr
Henning Sernhede: Gitarrer, Mandolin, Tin Whistle

Det är med stor glädje som Kim Kultur&Nöje, i ett samarbete med ABF och Folkets Hus-Norrtälje, har möjlighet att återigen presentera gänget för Norrtälje-publiken!

 

Kim Kultur&Nöje – Facebook-evenemang