Westwood Sound spelar på Kröns

I ett samarrangemang mellan Kim Kultur&Nöje AB och Kröns Handelsträdgård, Väddö bjuder vi in till fredagsmusik med musikgruppen från Huvudsta.- De kommer ge er en kväll fylld av eget musikmaterial inspirerade av den amerikanska folkmusiken americana, countryblues och rockabilly.
Westwood Sound har tagit namnet efter tunnelbanans blå linje, Västra Skogen, men trots det så är deras musik långt bort från mörka tunnlar, det blir i stället ett varmt och drömskt sound med fin stämsång och upptempolåtar med inslag av det svenska vemodet.

Musikerna är:
Erik Fredriksson- sång, gitarr
Lovisa Haglund – sång, synthesizer, gitarr
Fredrik Smedenborn – gitarr
Anders Carlbom – bas
Anders Veide – Trummor

Boka in kvällen på Kröns Trädgård – ta med dej goda vänner och gör en njutarkväll med musiken som grund!

Som publik har du möjlighet att välja om du vill komma redan klockan 18.00 för att njuta av den god maten som köket på Kröns serverar
Du får då en plats vid bord framför scenen.

Alterinativt köper du en ”Musikbiljett” och njuter lika mycket av musiken och atmosfären men får en sittplats i pub-delen och har ändå god överblick av scen och musiker och kan handla något smått att äta från baren.
Insläpp från kl 19.00