Isabella Lundgren med Carl Bagge Trio

Isabella Lundgren har vid flera tillfällen nämnts som en av Sveriges starkaste jazzvokalister och fick, 2016, ta emot Sveriges Radios musikpris Jazzkatten!

2012 skivdebuterade hon med sitt album It Had To Be You och 2017 släppte hon sitt 4e album Songs To Watch The Moon.
Det är oerhört kul att få hälsa Isabella Lundgren och Carl Bagge Trio välkomna till Väddö.

För att presentera Isabella väljer jag att citera Dan Backman ,SvD, då han så tydligt ger den bild och känsla av vad ni kommer att få lyssna till.

Vad mer finns att rapportera från jazzfestivalfredagen? Jo, Isabella Lundgren på Fasching förstås. Denna gudabenådade sångerska som är bland det bästa som hänt den svenska jazzscenen.

Låt mig bara få säga att Isabella Lundgren har ett allvar som är unikt. Hon får liksom tiden att sakta ner bara genom att vara. Det kallas väl för utstrålning och närvaro.
Och sedan sjunger hon ju fantastiskt. Med en helt naturligt flödande tajming och en lågmäld men mycket uttrycksfull frasering. Att hon har något att säga med sina texter bidrar förstås också till magin.”
Dan Backman, SVD

Uppdateringar presenteras på våra facebooksidor
Kimkultur och Kröns

Mat- och musikbiljett 475 kr Välkomna från kl 18.00
Musik-pubbiljett 250 kr  Entré 19.30
Pubmeny kommer finnas till försäljning under kvällen.
Välkomna till augustimånadens första onsdagskväll och njut av musik, mat och atmosfären på Kröns Trädgård! / Helena och Gösta Krön, Kim Alge Pennström – www.kimkultur.se