Julkonsert med West of Eden

Lördag 26 november kl 20.00
Roslagsskolans Aula

Nu bjuder Kim Kultur&Nöje, Scenentiknikbolaget och och West of Eden in till keltiskt julfirande med mycket glädje, fart och energi! När det bjuds in till Celtic Christmas så står irländsk och engelsk folkmusik i centrum. De blir musik som;  medeltida hymner, Christmas carols och moderna klassiker som ”Fairytale Of New York” de blandas och bjuder på en riktigt stämningsfull julkonsert.

West of Eden har genom åren byggt upp en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget sound med rötterna i den engelska och irländska folkmusiken. Bandet är utan tvekan ett av Sveriges främsta folkrockband och har kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine. Genom åren har de samarbetat med medlemmar ur The Chieftains, Alison Krauss & Union Station och Mark Knopflers band och turnerat i Europa och Kina.

Under hösten 2021 släppte bandet sin senaste skiva Taube och som de bjöd på när de gästa de Norrtälje i julimånad.
Nu gästas Norrtälje återigen med den omåttligt populära och uppskattade julkonserten Celtic Christmas. Deras inspelning av Celtic Christmas-konserterna har hyllats i internationell press och beskrevs av Rambles som ”A masterpiece of Christmas Music”.

Varmt, varmt välkomna!

Boka din biljett genom att klicka här