Singer-/songwriter Malin Berglund

Malin Berglund, singer-/songwriter från Hallstavik – Roslagen är kvällens artist på Kröns Trädgård
Tillsammans med gitarristen Krister Nygård får vi lyssna till Malins egna låtar och covers.

I ett samarbete mellan Kim Kultur&Nöje AB, Kröns Trädgård och Kröns Kök bjuder vi in till ännu en gäst som spelar på våra musikfredagar!
Från Roslagen kommer denna ljuvliga sångerska

Malin Berglund började skriva egna låtar för 3 år sedan och det resulterade i ett eget album och släpptes hösten 2018 med namnet: Det Är Väl sån Jag är. Den innehåller musik som förmedlar både mörker och ljus – sidor som slår an en sträng hos publiken.

Med sig på scen har Malin gitarristen Krister Nygård som ursprungligen kommer i från Jakobstad,  där han musicerade som dansbandsmusiker och trubadur.  Så under kvällen blir det många fina toner när vi får lyssna till Malins egna texter och låtar men det blir även coves på både engelska och svenska.

Boka in kvällen på Kröns Trädgård – ta med dej goda vänner och gör en njutarkväll med musiken som grund!

Som publik har du möjlighet att välja om du vill komma redan klockan 18.00 för att njuta av den god maten som köket på Kröns serverar
Du får då en plats vid bord framför scenen.

Alterinativt köper du en ”Musikbiljett” och njuter lika mycket av musiken och atmosfären men får en sittplats i pub-delen och har ändå god överblick av scen och musiker och kan handla något smått att äta från baren. Insläpp från kl 19.00

För mer info och musik besök vår facebooksida
Biljetterna släpps i slutet av mars

Musik-/matbiljett 455 kr/pers insläpp kl 18.00
Musikbiljett 180 kr/ sittplats i pubhörnan insläpp kl 19.00