INSTÄLLT Mikael Fall Trio

Mikael Fall – sång, munspel
Fredrik Hermansson – piano
Jonas Lindberg – kontrabas

Musikhösten – INSTÄLLT PÅ GRUND AV ÖKAD SMITTSPRIDNING

Munspelaren, kompositören och sångaren Micke Fall kommer än en gång till Norrtälje. Senast han spelade i Folksts Hus var det stående ovationer. Missa inte denna makalöst duktiga musiker.   Denna gång har Mikael med sig två musiker och kommer bjuda på en intim konsert. Vi kommer att bjudas på låtar från den kritikerrosade platta ”Born In A Different Time” som Fall släppte 2018 och,  där Medin har en stor roll bakom tangenterna. Detta tillsammans med blues och jazz låtar som understödjer skivans mystiska 20- och 30-tals stride-swingande atmosfär. Den brittiska bluestidningen Blues Matters skrev bland annat ” This could so easily have been performed by Billie Holiday herself. It’s that good!”

 

Med hänsyn till restriktionerna om 50 personer, kommer vi ha möjlighet till två tillfällen för dagens program
Vi återkommer när det blir möjligt igen.  // Kim Alge Pennström