Livemusik med Mats Klingström & Hasse Larsson

Eftermiddagskonsert
Söndag 19 mars kl 15.00
Entré 295 kr  https://www.tickster.com

Mats Klingström och Hasse Larsson  möter ännu en gång den fina publiken i Mariefred!

Till den här här kvällen har de satt samman ett program med ett antal av sina favoritlåtar. Det blir en del översättningar av musiker som exempelvis Dylan, J J Cale, Daniel Lanois, men också ett antal originalversioner och låtar som Mats själv har skrivit. Allt vävs samman med berättelser och reflektioner kring dem och livet i stort.

Mats Klingström – en fantastiskt skicklig gitarrist, sångare, låtskrivare och berättare. Ikväll spelar han, som så många gånger förr, tillsammans med Hasse Larsson, som är en fantastiskt duktigt kontrabasist. De har spelat ihop i många, många år, vilket syns och hörs i deras samspel.

Stilfull, cool och innerlig är adjektiv som kan beskriva den här konsertkvällen.

Mats Klingström har samarbetet med ett flertal spännande konstellationer, alltifrån poetiska visproduktioner till jazz och pop. För många är han även känd som en av musikerna i gruppen FJK. Mats tilldelades Fred Åkerström-stipendiet 2003 och Ferlins Trubadurpris 2021.

Hasse Larsson – Listan över alla artister han har spelat med kan bli hur lång som helst. Exempelvis Peps Persson, Jesse Lindgren och Dixiesnubbarna, Ronnie Gardiner för att nämna några. Han har även spelat här på Biohuset under jazzkvällar. Hasse tilldelades utmärkelsen Topsys Minne av Nalens Vänner 2016.

Vi ser verkligen fram emot att få  arrangera och spela för er igen.

Varmt välkomna!